dinsdag 3 februari 2009

Gaat Nokia Multi Touch?

Volgens een bericht op DigiTimes heeft Nokia bij zijn leveranciers, als kanshebbers worden Texas Instruments, Qualcomm en Synaptics genoemd, aangekondigd dat men in maart meer opdrachten kan verwachten. Dit omdat de vraag naar telefoontjes minder daalt dan Nokia aan het eind van het vierde kwartaal van 2008 nog had aangenomen. De chips zijn bestemd voor nieuwe modellen die in het derde kwartaal zullen worden verscheept. Het gaat om verschillende 3G en 3.5G- modellen met multimedia functies en, nu komt het, multi touch-functies.

Gaat het hier om de opvolger van de N810, maar dan meer uitgevoerd als een netbook? Of gaat het om het revolutionaire E-seriesmodel dat Nokia, volgens de geruchten, deze maand gaat aankondigen? Dat laatste lijkt onwaarschijnlijk omdat dit model helemaal de wind uit de zeilen zou nemen van de N97 die nog niet eens op de markt is gebracht.


En... gaat Apple alles op alles zetten om een multitouch machientje van Nokia van de markt te houden vanwege zijn -vermeende- patenten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten