zondag 15 februari 2009

MWC 2009

Eerst was er een soort verslagenheid op de blogs die vooral over Nokia gaan. Zeker, Nokia had wat leuke dingen laten zien zoals de E75 en Nokia 5630 (Shakira). En zeker de Finnen zouden –eindelijk!- met een eigen, handig softwarenerinkje op de proppen komen. Maar vergeleken met de concurrentie, zag het nieuws uit Espoo er wat bleekjes uit. Totdat die ene foto van die skater in Barcelona werd gepubliceerd. Want dat leverde genoeg energie voor een Tsoenamie aan speculaties en geruchten.

Zou het alleen om een opgeleukte versie van de N85 gaan? Een N85 8MP? Zou het inderdaad om de Nokia Corolla gaan die iedereen al kent van de uitgelekte specificatielijst? Of zouden er nog grootsere dingen worden gepresenteerd, zoals een 5800 XM maar dan uit de N-Series? Niemand weet het. Met uitzondering van die ene foto, zwijgt Nokia in alle talen en in het Fins.

Uit alle geruchten heb ik geconcludeerd dat er inderdaad iets aardschokkends van Nokia zal worden aangekondigd. Aanstaande maandag tijdens de virtuele events van 11:30 tot 12:30 en van 17:00 tot 18:00 uur. Iets van het niveau N97 of N95. Daarnaast kunnen we mogelijk een Nokia E5x tegemoet zien.

Ik hoop dat ik niet teleurgesteld word!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten